IMD-JOURNEY
Groepstraining

Bij IMD-Journey in Den Bosch bieden we jou een gepersonaliseerde weg naar jouw sportieve doelen, of je er nu voor kiest om zelfstandig te trainen of deel te nemen aan onze 1 op 6 groepstrainingen onder begeleiding van een IMD-Journey personal trainer, wij staan altijd voor je klaar om je te inspireren, motiveren en begeleiden naar optimale trainingsresultaten. Onze drie kernwaarden – inspiratie, motivatie en dedicatie – zijn de drijvende kracht achter ons succes en vormen de basis van onze aanpak. Samen met de kracht van teamgeest en een gezellige sfeer in onze groepstrainingen, streven we ernaar om gezamenlijk onze doelen te bereiken. Ontdek nu hoe IMD-Journey in Den Bosch jouw sportieve leven kan veranderen en ervaar persoonlijke groei, betere prestaties en een gezellige teamspirit bij groepstraining Den Bosch.

Wat is groepstraining?

Bij onze groepstrainingen in Den Bosch delen we de ervaring met maximaal zes deelnemers. De trainingen variëren, afhankelijk van de trainer en het type groepstraining, van boksen en krachttraining tot HIIT- en BBB-trainingen.

Binnen onze hechte gemeenschap moedigen we elkaar aan, zowel in als buiten de sportschool. We organiseren diverse activiteiten om de band tussen de deelnemers te versterken en bieden ondersteuning en inspiratie om je fitnessdoelen te behalen. Ontdek de voordelen van groepstraining met IMD-Journey en werk samen met anderen aan een gezondere, fittere versie van jezelf.

Voordelen groepstraining

1 OP 6 GROEPSTRAINING
Profiteer van groepstraining met persoonlijke begeleiding en verbeter je trainings- en technische vaardigheden.

STOK ACHTER DE DEUR
Bij IMD-Journey volgen we je voortgang nauwlettend en bieden we motivatie als je even niet actief bent.
ONZE EIGEN COMMUNITY
Word lid van onze exclusieve groepstraining-community en werk samen met anderen aan je fitnessdoelen.
GEZELLIGHEID, TEAMSPIRIT & JE DOEL BEREIKEN
Ontmoet medesporters, motiveer elkaar en bereik je doelen met IMD-Journey. 

Introductietraining

Duur: 60 minuten

Ontdek of groepstraining bij jou past en ervaar de kracht van samenkomen. Maak via onderstaande knop gelijk gebruik om de training GRATIS uit te proberen voor de allereerste keer! Of meld je vandaag nog aan bij onze personal trainer in de Basic Fit. Wij zorgen ervoor dat we snel contact met je opnemen. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent. Ervaar hoe de training is en deel naderhand je feedback met de trainer. Als groepstraining jou aanspreekt, dan staat de trainer direct voor je klaar om je te helpen inschrijven. Wacht niet langer en start jouw fitnessavontuur vandaag nog!

Lichaamsmeting

Duur: 30 minuten

Om je vooruitgang tijdens je training goed te kunnen monitoren en om je handige tips en trucs te geven voor het optimaliseren van je workouts, voeren we een lichaamsmeting uit. Tijdens deze meting maken we gebruik van een weegschaal. We noteren je gewicht, spiermassa en vetpercentage (gemeten met een weegschaal en huidplooimeter), meten je lichaamsomtrekken en bieden de optie om foto’s te maken. Daarnaast kunnen we samen je voedingspatroon bespreken en je ideale macro- en calorie-inname berekenen.

Abonnementen
Groepstraining

TWEEDE KEUZE

Bronze

Prijs per maand

20,-

maandelijks opzegbaar

Toegang tot fitness app

Toegang tot community

mogelijkheden:

5 x €35,-
10 x €65,-

 

MEEST GEKOZEN

Goud

Prijs per maand

75,-

maandelijks opzegbaar

Toegang tot fitness app

Toegang tot community

Groepstraining

2 keer per week

DERDE KEUZE

Zilver

Prijs per maand

45,-

maandelijks opzegbaar

Toegang tot fitness app

Toegang tot community

Groepstraining

1 keer per week

Klantreviews

Waar een wil is,

is een weg

Wil jij…

Gezellig in groepsverband met z’n alle lekker knallen
Lekkerder in je vel zitten en samen sporten
Meer energie hebben en je gedurende dag energieker voelen
Een betere conditie, uithoudingsvermogen en meer kracht
Een echte fitness lifestyle en een community met soortgelijken
IMD Journey | Groepstraining

DAAROM KIES JE VOOR ONS…
  Fitness community
  Lekkerder in je vel
  Snelle progressie
  Optimale trainingsschema
  Betere conditie