IMD-JOURNEY
Online coaching Den Bosch

Bij IMD-Journey in Den Bosch staan wij klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar jouw ideale fysieke en sportieve doelen. Of je nu kiest om zelfstandig te trainen of samen met een van onze ervaren personal trainers, wij bieden gepersonaliseerde routes die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Onze drie fundamenten – inspiratie, motivatie en dedicatie – vormen de sleutel tot het maximaliseren van jouw trainingsresultaten. Met behulp van onze geavanceerde online coaching bieden wij niet alleen een op maat gemaakt trainingsprogramma, maar ook de broodnodige ondersteuning bij het ontwikkelen van een gezonde en fitte levensstijl. Met ons aan jouw zijde zul je snel vooruitgang boeken en iedereen in de sportschool voorbijstreven. Ervaar nu zelf de voordelen van online coaching en laat ons jou begeleiden op jouw weg naar succes.

Wat is online coaching Den Bosch?

Bij online coaching maken we gebruik van een handige mobiele app. In deze app kun je je trainingssessies, voeding, en fysieke vooruitgang bijhouden. Daarnaast maak je deel uit van onze online community. Je kunt je vragen stellen via de app, de community, of persoonlijk op locatie. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij voortdurend vooruitgang boekt.

Blader door onze trainingsprogramma’s of vraag de trainer om er een speciaal voor jou samen te stellen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal traint en dat je met jouw vooruitgang anderen in de sportschool voorbij vliegt. Via onze community ondersteunen we elkaar om onze doelen te bereiken en elkaar te motiveren.

Voordelen online coaching

MAXIMALISEER JE VOORUITGANG
Ervaar optimale vooruitgang met een op maat gemaakt trainingsschema dat perfect bij jou past. Zie jezelf grote stappen maken!
OEFENINGEN, VOORUITGANG EN VOEDING TRACKEN
Train effectief door gemakkelijk al je gegevens bij te houden.
STEL JE VRAGEN OP LOCATIE
Heb je vragen over voeding, techniek of aanpassingen in je schema? Onze trainers staan klaar om je persoonlijk te helpen. Bij online coaching houden wij het persoonlijk!!
ONZE EIGEN COMMUNITY
Word lid van onze online coaching privégroep, waar we informatie delen en elkaar ondersteunen bij het bereiken van onze doelen!

Introductie training

Duur: 60 minuten

Jouw reis begint met een kort introductiegesprek. We zijn  nieuwsgierig naar wat jou motiveert, je sportachtergrond en eventuele blessures of specifieke behoeften. Daarna gaan we aan de slag met een full-body workout. Tijdens deze sessie analyseren we zorgvuldig je sterke en zwakke punten, leggen deze vast in onze handige app en verfijnen we je oefentechniek. Na de training nemen we de tijd voor een afsluitend gesprek waarin we behaalde resultaten bespreken en kijken we samen wat we verder voor jou zouden kunnen betekenen. 

Lichaamsmeting

Duur: 30 minuten

Om je vooruitgang tijdens de training goed te volgen en je nuttige tips te geven om je workouts te optimaliseren, voeren we een lichaamsmeting uit. Tijdens deze meting maken we gebruik van een weegschaal. Hierbij noteren we je gewicht, spiermassa en vetpercentage (gemeten met een weegschaal en huidplooimeter), meten we je lichaamsomtrek en bieden we de mogelijkheid om foto’s te maken. Bovendien kunnen we samen je voedingspatroon doornemen en je ideale macro- en calorie-inname berekenen.

Abonnementen
Online coaching Den Bosch

TWEEDE KEUZE

Bronze

Prijs per maand

20,-

maandelijks opzegbaar

Toegang tot fitness app

Toegang tot community

X Lichaamsmeting

niet inbegrepen

X Personal Training

niet inbegrepen

MEEST GEKOZEN

goud

Prijs per maand

85,-

maandelijks opzegbaar

Toegang tot fitness app

Toegang tot community

Lichaamsmeting

2 keer per maand

Personal Training

2 keer per maand

DERDE KEUZE

ZILVER

Prijs per maand

45,-

maandelijks opzegbaar

Toegang tot fitness app

Toegang tot community

Lichaamsmeting

1 keer per maand

Personal Training

1 keer per maand

Klantreviews

Waar een wil is,

is een weg

Wil jij…

Een echte fitness lifestyle en community
Better in je vel voelen
Meer energie hebben en je energieker voelen
Een betere conditie, uithoudingsvermogen en meer kracht
Sneller progressie boeken met trainingsschema
IMD Journey | Online Coaching

DAAROM KIES JE VOOR ONS…
  Fitness community
  Lekkerder in je vel
  Snelle progressie
  Optimale trainingsschema
  Betere conditie